معرفی فیلم خاک و مرجان(ویژه سی و یکمین جشنواره فیلم فجر)
- توضیحات
-
تاریخ ایجاد در دوشنبه, 16 بهمن 1391 14:47
-
نوشته شده توسط سروش ممدوحی
-
بازدید: 2709
 |
نام فیلم:خاک و مرجان
کارگردان: سید مسعود اطیابی
تهیهکننده: سید امیر پروین حسینی
نویسنده: پانتهآ تاجبخش
مدیرفیلمبرداری: افشین علیزاده
مشاور تولید: محمدرضا نجفی |
مدیر تولید: هادی توحیدی. جانشین تولید: وحید مرادی. دستیار کارگردان و برنامه ریز: حمیدرضا علیپور. طراح گریم: امید گلزاده. طراح صحنه و لباس: حسین نانکلی. تدوین گر: مستانه مهاجر. آهنگساز: آرمان موسی پور. صدابردار: امیر حاتمی.
بازیگران: ممنون مقصودی، لینا علم، مارینا گلبهاری، رسول ایمان، قادر آریایی، فرزانه نوابی و پانتهآ تاجبخش.
خلاصه داستان:
داستان «خاک و مرجان» درباره مردی افغانی است. او پس از سالها که همسرش را در انفجار طالبان از دست داده به همراه دو دخترش برای برپایی ازدواج دختر بزرگش به کابل برمیگردد اما در مراسم عروسی، زنی بهجای مادر عروس برخاسته و عروس و داماد را بوسیده و میرود. همراه زن، پسرکی کوچک است. مرد، صدای زن را به هنگام صدا زدن فرزندش میشناسد. پس از یافتن او و دریافتن این که بچه حاصل یک آدم رباییست، مرد درگیر پذیرفتن زن و زن درگیر رفتن و ماندن میشود.
درباره فیلم:
فيلم سينمايي «خاک و مرجان» ششمین ساخته سید مسعود اطیابی، فیلمی متفاوت و با مضمون اجتماعی است. تمام بازیگران این فیلم از کشور افغانستان بوده و فیلمبرداری آن بخشی در ایران، در شهرک دفاع مقدس، و بخشی در افغانستان، در شهر کابل، فیلمبرداری شده است. محور فیلم مسئله ای اجتماعی درباره یک خانواده افغانی است. اما در بستر آن به بحث حمله آمریکا به این کشور و مسئله طالبان نیز پرداخته میشود. سید امیر پروین حسینی با اشاره به سختی کار به لحاظ مشکلات امنیتی، دلیل اصلی فیلمبرداری در آن کشور را مشکل در بازسازی لوکیشنها میداند. این فیلم 25 دیماه 1391 به دفتر جشنواره تحویل داده شده است.
درباره کارگردان:
سيد مسعود اطيابي متولد اول مهرماه 1343 در شهرستان گلپايگان، فارغالتحصيل دوره مديريت توليد از مؤسسه آموزش عالي سوره است. اطيابي فعاليت فيلمسازي را از سال 1364 با فیلمبرداری از جبهههاي جنگ آغاز كرد. در کارنامه اطیانی 2 مورد دستیاری تولید، 1 مورد سرمایه گذاری، 6 مورد مجری طرح، 9 مورد مدیریت تولید، 8 مورد تهیهکنندگی و 6 مورد کارگردانی به چشم میخورد. آخرین فیلم اکران شده اطیانی فیلم «اخلاقتو خوب کن» در سال 1389 است.


این مطالب تحت کپی رایت سایت سینماسنتر منتشر شده است . لذا هر گونه کپی برداری از این مطالب بدون اجازه نویسنده و سایت سینماسنترwww.cinemacenter.ir نقض آشکار قوانین کپی رایت محسوب می گردد.
برگرفته از ویژه نامه جشنواره فیلم فجر سینماسنتر
دانلود ویژهنامه 31 جشنواره بینالمللی فیلم فجر